LevnoBot.cz
Přidat obchod

MAYBELLINE NEW YORK Lash Lift řasenka 9.6 ml


MAYBELLINE NEW YORK Lash Lift řasenka 9.6 ml
Maybelline New York Lash Lift řasenka 9.6 ml Nová prodlužující řasenka Lash Lift od Maybelline NY pro řasy jako ze salonu. Dvakrát zakřivený kartáček - řasy natočí, zahustí a nadzvedne od kořínků. Řasenka Lash Lift obsahuje prodlužující vlánka, která dodají tvým řasám maximální délku.

260 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 260 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.7.2024 259

Podobné produkty



247 CZK

Maybelline The Falsies Lash Lift, 9.6 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Maybelline The Falsies Lash Lift. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí úžasně natočí řasy zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

295 CZK

Prodlužující řasenka Lash Lift od Maybelline pro řasy jako ze salonu.

256 CZK  4% 

Okouzlete řasami jako ze salonu. Prodlužující řasenka dodá Vašim řasám oslnivý objem. Dvakrát zakřivený kartáček řasy natočí, zahustí a nadzvedne již od kořínků.