LevnoBot.cz
Přidat obchod

LAVERA Deodorant roll-on Invisible 50 ml


LAVERA Deodorant roll-on Invisible 50 ml
Lavera Deodorant roll-on Invisible 50 ml Osvěžující deodorant s perlovým extraktem poskytuje spolehlivou ochranu. Díky unikátní receptuře nezanechává žádné skvrny na oblečení. Bio šalvěj navíc zklidňuje pokožku v oblasti podpaží. Jemné a účinné složení s bio bylinnými extrakty spolehlivě chrání po celých 24 hodin a zanechává příjemný osvěžující pocit.

239 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 239 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.7.2024 239

Podobné produkty



209 CZK

Lavera Natural & Invisible, 50 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy, Deodorant Lavera Natural & Invisible účinně bojuje proti nepříjemnému zápachu a dodá vám dlouhodobě pocit komfortu a svěžesti. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem nezanechává skvrny na oblečení dodává svěžest nedráždí pokožku Složení: bez aluminiových solí bez alkoholu Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Aplikaci můžete opakovat kdykoliv během dne. Vhodný pro každodenní použití.

205 CZK

Celodenní ochrana bez skvrn na oblečení Kuličkový deodorant Invisible vám poskytne až 48hodinový pocit svěžesti Obsažené přírodní minerály redukují pocení a jeho nežádoucí projevy Šetrné složení neobs