LevnoBot.cz
Přidat obchod

NUK Welcome set


NUK Welcome set
Nuk Welcome set Ideální set pro novorozené miminko, vhodný také jako dárek.

639 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 639 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.7.2024 639

Podobné produkty



697 CZK  25% 

Dokonalá první výbavička pro novorozence je zabalena v praktické kosmetické taštičce. Ideální jako dárek k narození děťátka.

645 CZK

Kvalitní výbavička NUK Welcome set pro novorozence v praktické kosmetické taštičce. Ideální jako dárek pro novopečené rodiče.


635 CZK

NUK Welcome Set, Ostatní zdravotnické potřeby pro děti, Usnadněte a zpříjemněte péči o malé děťátko sobě, nebo čerstvé mamince ve svém okolí. Sada pro miminko NUK Welcome Set je plná nezbytností, kterou ocení každá starostlivá máma. S praktickým setem nikdy neuděláte chybu. Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek produkty vhodné pro miminka od narození Sada obsahuje: dudlík 1 ks kartáč na vlasy pro děti 1 ks nůžky na nehty pro děti 1 ks kousátko 1 ks kartáček pro děti na zuby a dásně 1 ks zubní kartáček pro děti 1 ks

549 CZK

Dokonalá první výbavička pro novorozence v kosmetické taštičce – vhodný také jako dárek! Sada 8 výrobků. Ortodontický silikonový dudlík NUK Genius “My first NUK“ (0–6 měsíců) NUK ochranný box na dudlíky pro hygienické skladování NUK dětský kartáč na vlasy s extra měkkými nylonovými štětinami NUK dětské nůžky na nehty s krytem NUK Classic + Chladivé kousátko pro dvojí úlevu při prořezávání zoubků (3 měsíce+) NUK Set tréninkových kartáčků – Zubní kartáček a masážní kartáček v nových moderních barvách s bezpečnostní zarážkou (6 měsíců+) Vysoce kvalitní nylonová taštička je vyrobená v souladu s Öko-Tex Standard 100* v moderních a genderově neutrálních barvách (šedá/mátově zelená) s ochranným zipem – ideální pro využití jako kosmetická taštička.