LevnoBot.cz
Přidat obchod

MIXA čistící pleťový gel bez obsahu mýdla 200 ml


MIXA čistící pleťový gel bez obsahu mýdla 200 ml
Mixa čistící pleťový gel bez obsahu mýdla 200 ml Ideální pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Jemně odstraňuje nečistoty a přebytek kožního mazu.

169 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 169 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.7.2024 169

Podobné produkty



170 CZK  5% 

MIXA Anti-Imperfection, 200 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti MIXA Anti-Imperfection pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej příjemně osvěžuje reguluje tvorbu kožního mazu Složení: bez mýdlových složek Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.

169 CZK

Čisticí pleťový gel bez obsahu mýdla je ideální pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Jemně odstraňuje nečistoty a přebytek kožního mazu. Obohacen o čisticí Zinc PCA hloubkově čistí póry a redukuje nedokonalosti. Pleť je dokonale vyčištěná, osvěžená a zmatněná.


159 CZK

Čistící pleťový gel bez obsahu mýdla respektuje citlivou pleť. Je bez obsahu mýdla, alkoholu a parabenů.