LevnoBot.cz
Přidat obchod

ORGANIC SHOP Povzbuzující sprchový gel Grapefruitový punč 280 ml


ORGANIC SHOP Povzbuzující sprchový gel Grapefruitový punč 280 ml
Organic Shop Povzbuzující sprchový gel Grapefruitový punč 280 ml Přírodní aktivní povzbuzující sprchový gel s organickým výtažkem z grapefruitu a limetky pro každodenní péči o pokožku.

89 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 89 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.9.2024 89
7.9.2024 79
4.9.2024 89
27.7.2024 79

Podobné produkty



86 CZK

Sprchový gel zahalen do tónů grepu a limetky vyživuje pokožku a tonizuje ji Zanechává ji pružnou a hebkou 

80 CZK

Organic Shop Grapefruit & Lime, 280 ml, Sprchové gely pro ženy, Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Organic Shop Grapefruit & Lime vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky myje pokožku a zbavuje nečistot vyživuje a pečuje o pokožku Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

89 CZK  18% 

Osvěžující sprchový gel grapefruit a limetka od značky Organic Shop šetrně čistí a zvláčňuje namáhanou pokožku. Povzbudí vaše smysly.


80 CZK  2% 

Svěží sprchový gel s osvěžující vůní grepu, limetek a citronu nastartuje Váš den novu energií.