LevnoBot.cz
Přidat obchod

GARNIER Botanic Therapy Oat Delicacy Jemný upokojující šampon 250 ml


GARNIER Botanic Therapy Oat Delicacy Jemný upokojující šampon 250 ml
Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Jemný upokojující šampon 250 ml Jemný upokojující a hydratační šampon pro jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy , ECARF certifikovaný.

119 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 119 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.7.2024 119

Podobné produkty



107 CZK  13% 

Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy, 250 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Garnier Ultra Doux Oat Delicacy pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: intenzivně hydratuje myje vlasy a čistí pokožku hlavy provoní vlasy jemnou vůní zklidňuje vlasovou pokožku Složení: neobsahuje silikony Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

99 CZK

Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Gentle Soothing Shampoo je šampon navržený pro citlivou pokožku hlavy a jemné vlasy. S velmi šetrnou recepturou obohacenou o ...

112 CZK

Jemný upokojující a hydratační šampon pro jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy.