LevnoBot.cz
Přidat obchod

KÄRCHER Abrazivní válce na dlažbu 2 ks


KÄRCHER Abrazivní válce na dlažbu 2 ks
Kärcher Abrazivní válce na dlažbu 2 ks Hravé čištění choulostivých podlah a špinavých spár: s dvoudílnou sadou kamenných válců na nepoddajnou špínu. Lze prát v pračce do 60 °C. Sada není vhodná pro citlivé povrchy.

759 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 759 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
31.7.2024 759

Podobné produkty



810 CZK

Kvalitní mikrovlákno·Integrované štětiny·Optimální pro mutový roztok·Pro snadné odstranění odolných nečistot

900 CZK  7% 

Se speciální sadou válců na kámen konečně vyčistíte tvrdé podlahy i bez drhnutí. Ideálně se hodí pro hloubkové čistění dlažby, kamene nebo keramiky. Hrubá vlákna a integrované štětiny by však mohly poškodit choulostivější podlahy z přírodního kamene, jako je mramor či terakota. Zde zvolte raději šetrnější způsob čištění. Abrazivní strukturovaný povrch se snadno přizpůsobí členité podlaze a dostane se do všech štěrbin. Po použití lze jednoduše vyprat v pračce a opakovaně použít.

840 CZK

Sada válců na kámen pro Kärcher  Dvoudílná sada válečků na kámen je perfektní pomůcka pro hloubkové čištění tvrdých podlah, jako je kámen nebo keramika (nikoli však pro citlivé podlahy z přírodního kamene, jakou jsou mramor nebo terakota) - vhodné pro všechny podlahové myčky Kärcher. Díky integrovaným štětinám sada kamenných válečků snadno odstraňuje odolné nečistoty a dává štěrbinám, kloubům a nerovným povrchům lesk. Vhodné pro praní v pračce do 60 °C.Pro modely: FC 3 Cordless FC 5 Cordless FC 7 Cordless Technická specifikace: Model: Sada válců na kámen 2.055-021.0 Materiál: Mikrovlákno Pratelné: Ano (na 60°C) Rozměry: 300 x 60 x 60 mm Obsah balení: 2x Válec na kámen