LevnoBot.cz
Přidat obchod

BABYONO podložka přebalovací pod dítě 40x60cm 10 ks


BABYONO podložka přebalovací pod dítě 40x60cm 10 ks
BabyOno podložka přebalovací pod dítě 40x60cm 10 ks Jednorázové přebalovací podložky jsou velkou pomocí při přebalování dítě, také mohou být používány ženami v poporodním období.

119 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 119 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.8.2024 119

Podobné produkty



109 CZK  15% 

BabyOno Get Ready Mom, 10 ks, Přebalovací podložky pro děti, Ať už budete přebalovat své miminko kdekoliv, jednorázové přebalovací podložky BabyOno Get Ready Mom zajistí děťátku maximální čistotu i pohodlí. Jsou vyrobeny z jemného a příjemného materiálu a práci s přebalováním miminka vám vždy usnadní. Skvěle se hodí hlavně na cestách a návštěvách mimo domov. Vlastnosti: zajišťují při přebalování komfort a čistotu vyrobeny z měkké, na dotek příjemné tkaniny Jak používat: Před přebalováním položte podložku na přebalovací pult či stůl.

70 CZK

Hygienická podložka na přebalování.

Hygienické cestovní podložky jsou ideálním pomocníkem k přebalování na cestách.
Podložky zajistí pocit čistoty a hygieny.
Vnější fólie chrání před znečištěním. Uvnitř vložky se nachází superabsorbent, který rychle pohlcuje vlhkost a neutralizuje nepříjemné pachy.
Samolepící pásky zabraňují přesouvání.
Jsou vhodné i pro ženy v šestinedělí.
10 ks v balení.

Rozměry: 40 x 60 cm.

105 CZK  6% 

Přebalovací podložka Babyono představuje skvělého pomocníka při výměně plenky doma, na výletě i na cestách. Jednorázová podložka zajišťuje dokonalý komfort a hygienu.


109 CZK

Jednorázové přebalovací podložky jsou velkou pomocí při přebalování dítě, také mohou být používány ženami v poporodním období. Mimořádně absorpční vložky pomáhají zajistit komfort a hygienu. Vnější plastové obložení chrání před znečištěním, zatímco samolepící pásky Udržuj polštářky na svém místě. Superabsorpční materiál uvnitř podložky váže vlhkost rychle, neutralizaci jakýchkoliv nepříjemných pachů. Rozměry produktu: 40 cm x 60 cm