LevnoBot.cz
Přidat obchod

PHILIPS AVENT AVENT Stojan na sušení


PHILIPS AVENT AVENT Stojan na sušení
Philips Avent AVENT Stojan na sušení Stojan vhodný pro hygienické sušení všech výrobků, které každý den používáte pro krmení dítěte.

619 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 619 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.8.2024 619
5.8.2024 499
2.8.2024 619

Podobné produkty



629 CZK  17% 

Philips Avent Clean and Tidy Drying, 1 ks, Mytí lahví a dudlíků pro děti, Skutečně důkladné vyčištění dětských lahví a dudlíků je téměř nemožné bez speciálních pomůcek. Produkt Philips Avent Clean and Tidy Drying se tak rychle stane vaším nenahraditelným každodenním pomocníkem. Vlastnosti: stojan na sušení odkapávač na lahve a příslušenství

592 CZK  12% 

Navrženo pro hygienické sušení! Stojan pojme 8 lahví, odsávačku mléka a sušítka. Kompatibilní se všemi velikostmi lahví AVENT.

519 CZK

Stojan umožňuje praktické sušení dětských lahví a příslušenství na krmení. Má odnímatelný podstavec a flexibilní provedení. Pro všechny velikosti lahví.


449 CZK

Outlet: nový, poškozený/chybějící obal, stav viz foto Praktický stojan na sušení kojeneckých lahví s flexibilním designem pro uspořádané sušení. Pojme všechny nádoby, které denně používáte pro krmení dítěte. Navrženo pro hygienické sušení. Odnímatelný podnos pro odkapávání. Vlastnosti: Čisté a uklizené sušení Pro 8 lahví Bez BPA Neobsahuje ftaláty Materiál polypropylen *Balení neobsahuje láhev Výhody: Jednoduché sestavení Pojme 8 lahví, odsávačku mléka a dudlíky. Kompatibilní se všemi velikostmi lahví (až do 330ml) Odnímatelný podnos pro odkapávání pro snadné vylití vody