LevnoBot.cz
Přidat obchod

ATTITUDE Vlhčené ubrousky bez vůně 72 ks


ATTITUDE Vlhčené ubrousky bez vůně 72 ks
Attitude Vlhčené ubrousky bez vůně 72 ks Vyměňte své běžné vlhčené ubrousky za ekologickou, kompostovatelnou a k přírodě šetrnou variantu. ECO vlhčené ubrousky ATTITUDE jsou vyrobené ze 100% přírodní celulózy. Snadno se rozloží a jsou vhodné i pro citlivou pleť.

139 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 139 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.8.2024 139

Podobné produkty



139 CZK

Organické vlhčené obrousky se složkami šetrnými k vašemu zdraví („worry-free ingredients"), a to bez kompromisů. Specifikace: Hypoalergenní, 100% biodegradabilní, mohou být kompostovány Velmi hebké a jemné, jsou doporučovány pro děti s citlivou pokožkou či trpícími ekzémy Neobsahují parabeny, chlór ani další škodlivé chemické látky Po použití mohou být v malém množství splachovány do toalety Obsahují výtažek z aloe a heřmánku Mají speciální ochranu zavírání, která brání vysychání ubrousků Nepřítomnost škodlivých látek je testována nezávislou laboratoří 100 % recyklovatelný obal 72 ks organických vlhčených ubrousků v balení Země původu: Kanada

135 CZK

ATTITUDE Vlhčené ubrousky bez vůně šetrně čistí citlivou dětskou pokožku bez použití vody a díky výtažku z heřmánku o ni zároveň intenzivně pečují. 


132 CZK

Velmi hebké a jemné, jsou doporučovány pro děti s citlivou pokožkou či trpícími ekzémy.

138 CZK  2% 

Attitude Eco, 72 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Attitude Eco jednoduše, rychle a spolehlivě čistí dětskou pokožku. Vlastnosti: dlouhodobě pečuje o dětskou pokožku odstraňuje nečistoty osvěžuje a vyživuje k použití na tělo i obličej hodí se i pro citlivou až alergickou pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků.