LevnoBot.cz
Přidat obchod

WELEDA Olej na masáž prsů 50 ml


WELEDA Olej na masáž prsů 50 ml
Weleda Olej na masáž prsů 50 ml Olej na masáž prsů podporuje tvorbu a uvolňování mateřského mléka. Jemné masáže tímto olejem podporují prokrvení tkáně a prohřátí a změknutí prsu. Olej napomáhá při bolestivých zatvrdlinách v prsu při kojení.

340 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 340 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2024 339
15.9.2024 319
4.8.2024 339

Podobné produkty



356 CZK  20% 

Hýčkejte sebe i své nejmenší. Olej na masáž prsou podporuje tvorbu a uvolňování mateřského mléka a napomáhá při bolestivých zatvrdlinách v prsu při kojení.


305 CZK

Jemná péče, která vás připraví na kojení. Kombinace těch nejjemnějších olejů vám pomůže uvolnit tlak v prsou a podpořit tvorbu mléka.

315 CZK

Weleda Mama, 50 ml, Péče o prsa pro ženy, Máte pocit, že vaše pokožka potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou mlékem či krémem? Tělový olej Weleda Mama skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pokožce dodá extra dávku výživy, podpoří její regeneraci a postará se také o její vyhlazení. Vlastnosti: zanechává pokožku pružnou a vláčnou vyživuje a pečuje o pokožku Složení: bez parfemace Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

320 CZK

Pro uvolněné kojení a podporu tvorby mateřského mléka Olej na masáž prsů WELEDA podporuje tvorbu a uvolňování mateřského mléka. Jemné masáže tímto olejem podporují prokrvení tkáně a prohřátí a změknutí prsu. Olej napomáhá při bolestivých zatvrdlinách v prsu při kojení. Tento produkt doporučuje také maminka Andrea Růžičková: Základem je mandlový olej s přírodními éterickými oleji z fenyklu a kmínu, které se tradičně užívají k péči o mléčnou žlázu těhotných a kojicích žen.