LevnoBot.cz
Přidat obchod

REXONA Active Protection+ Fresh Antiperspirant sprej 150 ml


REXONA Active Protection+ Fresh Antiperspirant sprej 150 ml
Rexona Active Protection+ Fresh Antiperspirant sprej 150 ml Antiperspirant ve spreji Rexona Active Shield Fresh je jedinečný svými přírodními složkami, které vynikají antibakteriálním účinkem.

117 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 117 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.8.2024 117

Podobné produkty



80 CZK  5% 

Rexona Active Protection + Fresh Antiperspirant, 150 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy, Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant Rexona Active Protection + Fresh Antiperspirant zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vlastnosti: zajišťuje optimální absorpci potu chrání před nepříjemným zápachem dodává svěžest poskytuje dlouhotrvající ochranu Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Před oblékáním nechte zcela zaschnout. Můžete opakovat kdykoliv během dne.

86 CZK  1% 

Tento antiperspirant perfektně ochrání proti pocení i zápachu. Představuje vynikající ochranu i v nejvypjatelnějších momentech.

75 CZK  8% 

Antiperspirant ve spreji Rexona Active Protection+ Fresh likviduje bakterie v podpaží. Předchází tak vzniku zápachu. Dodává pocit svěžesti.