LevnoBot.cz
Přidat obchod

OCLEAN Sonický kartáček s pouzdrem Air2T zelený


OCLEAN Sonický kartáček s pouzdrem Air2T zelený
Oclean Sonický kartáček s pouzdrem Air2T zelený Mimořádně tichý sonický zubní kartáček pečuje o vaše zuby a dásně. Jednoduché ovládání jedním tlačítkem a dlouhá výdrž baterie jsou jen zlomkem jeho kvalit. Díky velmi nízké hmotnosti a elegantnímu cestovnímu pouzdru jej můžete snadno nosit s sebou na cesty.

1996 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 1996 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.8.2024 1990

Podobné produkty



1308 CZK

Oclean Air 2T, Sonické kartáčky unisex, Zdravé a zářivě bílé zuby jsou ty nejkrásnější. Kosmetická sada Oclean Air 2T , vám poskytne potřebnou péči pro krásné zuby, díky kterým se budete chtít neustále usmívat. Sada obsahuje: Oclean Air 2T Green sonický elektrický zubní kartáček 1 ks cestovní pouzdro 1 ks Vlastnosti: účinně čistí i mezizubní prostory zlepšuje zdraví dásní usnadňuje přístup k zadní straně zubů pomáhá zuby udržovat přirozeně bělejší zabudovaný časovač USB nabíjení Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

1695 CZK  6% 

Sonický zubní kartáček Oclean Air2 vyniká neuvěřitelně tichým chodem a moderní a efektivní sonickou technologií s 80 000 pohyby/min (tj. 40 000 kmitů/min).