LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pastelky do vody


Pastelky do vody
5 barevných pastelek pro aktivní zábavu ve vaně.Ideální velikost pro malé dětské ruce. Můžete použít na dlaždičky, vanu a všechny hladké povrchy. Barva se lehce smyje vodou.

200 CZK

Bambule.cz


Koupit za 200 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.8.2024 199
8.8.2024 209

Podobné produkty



214 CZK

Pastelky do vody

Pět barevných pastelek, v barvě žluté, oranžové, červené, zelené a modré, lze použít na hladké povrchy, které obklopují děti při koupání. S povrchu va


250 CZK

5 barevných pastelek pro aktivní zábavu ve vaně. Ideální velikost pro malé dětské ruce. Můžete použít na dlaždičky, vanu a všechny hladké povrchy. Barva se lehce smyje vodou.

176 CZK

Kreslení při koupání – čmárat na vanu a kachličky je povoleno! Pastelky udělají z koupání bezva zábavu.

210 CZK  7% 

Munchkin Bath Draw, 5 ks, Drobné hračky pro děti, Hračky představují ideální způsob, jak zaujmout ty nejmenší. Hračka Munchkin Bath Draw vaše dítko navíc nejen zabaví, ale také pomůže v rozvoji jeho smyslového vnímání a dalších dovedností. Vlastnosti: zajišťuje dítěti zábavu při koupání snadno oplachovatelný hravý dětský motiv

206 CZK  3% 

5 pastelek do koupele Munchkin (žlutá, oranžová, červená, zelená a modrá), které skvěle padnou do malých dětských ručiček, krásně píší na hladké povrchy a snadno se vodou smývají.


210 CZK

Munchkin Pastelky do vody 5 ks 5 pastelek do koupele podporujících aktivní hru. Ideální velikost pro malé ručičky, které je snadno uchopí. Snadno se smývají ze stěn vany vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Kreslí na dlaždice/porcelán nebo jiné hladké povrchy.