LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dr. Hauschka Deodorant s výtažkem z máty a šalvěje (Sage Mint Deodorant) 50 ml


Dr. Hauschka Deodorant s výtažkem z máty a šalvěje (Sage Mint Deodorant) 50 ml
Spolehlivá ochrana poskytuje dlouhodobou svěžest.

298 CZK

krasa.cz


Koupit za 298 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.8.2024 297

Podobné produkty



289 CZK

Sage Mint Deodorant - Deodorant s výtažkem z máty a šalvěje - spolehlivá ochrana poskytuje dlouhodobou svěžest - s obsahem šalvěje a esence vilínu - antimikrobiální - osvěžující vůně máty a šalvěje

319 CZK

Deo roll-on Šalvěj Mátapro každou pokožkuPěstí, chrání a dezodoruje. Šalvěj, máta, trnka a vybrané éterické oleje dodávají svěží a sportovní charakter. Praktický deo roll-on s obsahem šalvěje, vilínu a máty dodává čerstvou vůni, aniž by omezoval přirozené funkce pokožky nebo ucpával póry. Samozřejmě bez obsahu hliníku!Vlastnosti:Dezodoruje přirozeně.Rychle se vstřebává.Velmi jemná konzistence.Nezanechává žádný film na pokožce.Obsahuje pěstící bylinné výtažky.Vhodné pro ženy a muže.Neobsahuje hliník.Použití:Aplikujte dle potřeby.

299 CZK

Deodorant v kuličce Dr. Hauschka Sage Mint má svěží vůni šalvěje a máty vhodné pro sportovní typy.

271 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Dr. Hauschka se řadí pod deodoranty a antiperspiranty a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 50 ml vámi vybraného produktu. Péče o pleť je zase o krok jednodušší!