LevnoBot.cz
Přidat obchod

Oclean elektrický zubní kartáček pouzdro a sonický kartáček gold


Oclean elektrický zubní kartáček pouzdro a sonický kartáček gold
Péče o tělo, zdraví > Péče o zuby > Elektrické zubní kartáčky

3399 CZK

Expert.cz


Koupit za 3399 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
9.8.2024 3390

Podobné produkty



1857 CZK

Oclean X Pro Digital, 1 ks, Sonické kartáčky unisex, Máte pocit, že vaše zuby potřebují důkladnější vyčištění než to, které jim jsou schopné poskytnout manuální kartáčky? Sonický kartáček Oclean X Pro Digital zvládá efektivně odstranit více plaku a čistí mnohonásobně lépe jak zuby, tak mezizubní prostory. Funguje na principu sonických vibrací, díky kterým dochází k jemnému, a přitom účinnému pohybu a cirkulaci. Usnadňuje tak každodenní boj se zubním plakem a pomáhá k zářivějšímu úsměvu. Sada obsahuje: cestovní pouzdro 1 ks sonický zubní kartáček 1 ks náhradní hlavice 2 ks Silver náhradní hlavice 1 ks Vlastnosti: účinně čistí i mezizubní prostory zlepšuje zdraví dásní usnadňuje přístup k zadní straně zubů masíruje a prokrvuje dásně předchází vzniku zubního kamene a kazů má v sobě zabudovaný časovač USB nabíjení nedráždí citlivé zuby a dásně ke stažení aplikace pro správné a maximálně účinné čištění zubů Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

2899 CZK

Špičkový kartáček s moderní sonickou technologií s 84 000 pohyby za minutu (tj. 42 000 kmitů/min) Oclean X Pro Digital se postará o vaši dokonalou dentální hygienu. V sadě s bohatým příslušenstvím.


3200 CZK  3% 

Oclean X Pro Digital Set Gold pouzdro a sonický kartáček, zlatý Exkluzivní set zubního kartáčku X Pro Digital s elegantním pouzdrem a 4 hlavicemi. Chytrý sonický kartáček Oclean X Pro Digital s barevným dotykovým displejem, magnetickým motorem nové generace, s dlouhou výdrží baterie a sadou 2 různých hlavic kartáčků pro každou oblast čištění ústní dutiny.