LevnoBot.cz
Přidat obchod

SONNENTOR Čaj Balzám na nervy BIO 18 ks


SONNENTOR Čaj Balzám na nervy BIO 18 ks
Sonnentor Čaj Balzám na nervy BIO 18 ks Bylinný čaj pojmenovaný Balzám na nervy. Tvoří ho směs meduňky, máty, levandule a chmelu. Nálevové sáčky v přebalu. Vychutnejte si čaj v biokvalitě.

89 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 89 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
9.8.2024 89

Podobné produkty



95 CZK  1% 

Bylinný čaj pojmenovaný Balzám na nervy. Tvoří ho směs meduňky, máty, levandule a chmelu. Nálevové sáčky v přebalu. Vychutnejte si čaj v biokvalitě.

82 CZK

Doplněk stravy ve formě bylinného čaje obsahuje mátu a meduňku, které blahodárně působí na pozitivní náladu.

109 CZK

Vyrovnanost, duševní klid a vyvážená směs bylin jsou důležitým základem pro každý den. Balení obsahuje 18 nálevových sáčků. Složení tohoto skvělého čaje: Meduňka bio (43%) Máta okrouhlolistá bio Levandule bio Chmel bio (13%) Chrpa květ bio Pomerančová kůra bio Vhodné pro vegetariány a vegany. Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.

99 CZK

Balzám na nervy - uvolňující bylinná směs. Vyrovnanost, duševní klid a vyvážená směs bylin jsou důležitým základem pro každý den.Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučené dávkování 1-2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.Složení: meduňka bio 43%, máta okrouhlolistá bio, levandule bio, chmel bio 13%, chrpa květ bio, pomerančová kůra bio.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte v suchu.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.