LevnoBot.cz
Přidat obchod

Maria Nila Pure Volume Shampoo šampon pro objem vlasů 350 ml


Maria Nila Pure Volume Shampoo šampon pro objem vlasů 350 ml
Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Šampony značky Maria Nila z kolekce byly vytvořeny pro jemné vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 350 ml.

546 CZK

brasty.cz


Koupit za 546 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
10.8.2024 546

Podobné produkty



622 CZK

Maria Nila Pure Volume, 350 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Maria Nila Pure Volume pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy posiluje vlasová vlákna dodává lesk a objem prodlužuje barvu vlasů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

741 CZK

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Pure Volume Shampoo dodává vlasům dlouhotrvající objem. Vitamin B5 posiluje vlasy a dodává jim vitalitu. Color Guard Complex chrání vlasy před

600 CZK

Šampon Maria Nila Pure Volume Shampoo má speciální složení na míru pro jemné a řídké vlasy, kterým dodává dlouhotrvající objem a sílu. Veganské složení šamponu je obohaceno o vitamín B5, p...

680 CZK

Šampon Maria Nila Pure Volume dodává vlasům nepřehlédnutelný objem. Obsahuje vitamin B5, který posiluje kadeře a navrací jim vitalitu. Chrání před UV zářením.