LevnoBot.cz
Přidat obchod

REMINGTON Ceramic Crimp S3580 Krepovací žehlička na vlasy


REMINGTON Ceramic Crimp S3580 Krepovací žehlička na vlasy
Remington Ceramic Crimp S3580 Krepovací žehlička na vlasy Krepovací kleště s povrchem se 4násobnou ochranou: anti-statický účinek, keramika, turmalín a ionizace.

1394 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 1394 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
14.8.2024 1390

Podobné produkty



958 CZK

Remington Ceramic Crimp S3580, 1 ks, Elektronika pro ženy, Chcete vytvářet dokonale hladké účesy a výsledek, kterého můžete dosáhnout s pomocí uhlazujících krémů, gelů a jiných stylingových přípravků, vám nepřijde dostačující? Žehlička na vlasy Remington Ceramic Crimp S3580 splní vaše požadavky a pomůže vám dosáhnout vzhledu, jaký si představujete. Vlasy perfektně uhladí tak, že budou vždy krásně upravené, pružné a nádherně lesklé. Kromě dokonalého narovnání vlasů vám také umožní během chvilky vytvořit elegantní vlny. Vlastnosti: možnost regulování teploty LED displej kabel s otočnou koncovkou funkce automatického vypnutí po delší nečinnosti tepluvzdorná podložka funkce ionizace Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

1203 CZK

Krepovací kleště na vlasy s keramickým povrchem destiček. Široké krepovací plochy pro rychlejší styling. Ionizační technologie pro lesklé vlasy.  Velmi rychlé nahřátí na maximální tepl...

923 CZK

Péče o tělo, zdraví > Péče o vlasy > Žehličky na vlasy, krepovací kleště