LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tangle Teezer The Ultimate Detangler Digital Lavender kartáč na vlasy 1 ks


Tangle Teezer The Ultimate Detangler Digital Lavender kartáč na vlasy 1 ks

Kartáč na vlasy The Ultimate Detangler Digital Lavender od značky Tangle Teezer snadno rozčeše i mokré a vlhké kadeře. Vhodný na rovné, vlnité a kudrnaté vlasy.


240 CZK

DrMax.cz


Koupit za 240 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.8.2024 239
15.8.2024 295

Podobné produkty



280 CZK

Tangle Teezer The Ultimate Detangler Mini Straight - Curly Digital Lavender Speciální řada Ultimate Detangler Tangle Teezer® je určena specificky k rozčesávání mokrých a vlhkých vlasů. Kartáče lze použít už během sprchování, jsou vylepšeny o ergonomickou rukojeť a delší, silnější zuby, které si hravě poradí s rozčesáním jakéhokoliv typu vlasů.

270 CZK

Tangle Teezer Ultimate Detangler Mini Digital Lavender, 1 ks, Ploché kartáče pro ženy, Nejen šampon, kondicionér a další vlasová kosmetika jsou zásadní pro krásu vašich vlasů. Správná pečující rutina začíná pravidelným, důkladným, zároveň ale dostatečně šetrným rozčesáváním. Kartáč na vlasy Tangle Teezer Ultimate Detangler Mini Digital Lavender by právě proto neměl ve vaší výbavě chybět. Jakožto nepostradatelný pomocník při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu skvěle doplní produkty vlasové kosmetiky a pomůže vám k ještě jemnějším, hebčím a zdravějším vlasům, kterých bude radost se dotýkat. Vlastnosti: šetrný k vlasům i pokožce snadná úprava i mokrých vlasů kompaktní velikost je ideální na cesty či do kabelky ergonomická rukojeť pro komfortní držení vlasy upravuje bez nepříjemného tahání minimalizuje poškození vlasů Jak používat: Lze použít na suché i mokré vlasy. Jemnými tahy pročesejte vlasy. Od kořínků po konečky. Můžete použít i k rovnoměrné distribuci masky nebo jiné vlasové péče.