LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tangle Teezer Easy Dry & Go Tickled Pink kartáč na vlasy pro rychlejší foukanou 1 ks


Tangle Teezer Easy Dry & Go Tickled Pink kartáč na vlasy pro rychlejší foukanou 1 ks
Tangle Teezer Easy Dry & Go Tickled Pink, 1 ks, Ploché kartáče pro ženy, Nejen šampon, kondicionér a další vlasová kosmetika jsou zásadní pro krásu vašich vlasů. Správná pečující rutina začíná pravidelným, důkladným, zároveň ale dostatečně šetrným rozčesáváním. Kartáč na vlasy Tangle Teezer Easy Dry & Go Tickled Pink by právě proto neměl ve vaší výbavě chybět. Jakožto nepostradatelný pomocník při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu skvěle doplní produkty vlasové kosmetiky a pomůže vám k ještě jemnějším, hebčím a zdravějším vlasům, kterých bude radost se dotýkat. Vlastnosti: vhodný na foukání vlasů snadná úprava i mokrých vlasů eliminuje zacuchání a zamotání vlasů v uzlíky šetrný k vlasům i pokožce speciálně rozvržené štětiny bezbolestně rozčesají zacuchané vlasy Jak používat: Kartáčujte vlasy pomalu a jemně, abyste předešli mechanickému poničení vlasů.

387 CZK

Notino


Koupit za 387 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2024 386
10.9.2024 460
5.9.2024 426
3.9.2024 414
20.8.2024 460

Podobné produkty



399 CZK

Tangle Teezer Easy Dry & Go Kartáč na vlasy pro ženy 1 ks Odstín Tickled Pink

504 CZK

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Kartáč zajistí snadné a rychlé foukání vlasů. Patentovaná technologie štětin a jedinečný tvar kartáče pomáhají urychlit proces foukání, vytváře

306 CZK  0% 

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Doplňky značky Tangle Teezer z kolekce byly vytvořeny speciálně pro ženy mající všechny typy vlasů.