LevnoBot.cz
Přidat obchod

ECO by Naty Vlhčené splachovatelné ubrousky bez vůně 42 ks


ECO by Naty Vlhčené splachovatelné ubrousky bez vůně 42 ks

ECO by Naty vlhčené splachovatelné ubrousky bez vůně najdou využití pro denní hygienu i jako vlhčený toaletní papír. Zaručují 100% ekologickou rozložitelnost.


69 CZK

DrMax.cz


Koupit za 69 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.10.2024 69
8.9.2024 59
22.8.2024 65

Podobné produkty



79 CZK  14% 

Eco by Naty Vlhčené splachovatelné ubrousky s funkcí toaletního papíru ECO bez vůně 42 ks Vlhčené ubrousky, které jsou šetrné k miminku i životnímu prostředí, můžete používat pro denní hygienu i jako vlhčený toaletní papír.

76 CZK  5% 

Eko vlhčené ubrousky, které jsou šetrné ke zdraví i životnímu prostředí, můžete používat jako vlhčený toaletní papír i pro denní hygienu.

69 CZK  4% 

ECO by Naty Plastic-free Toilet Wipes, 42 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky ECO by Naty Plastic-free Toilet Wipes jednoduše, rychle a spolehlivě pečují o dětskou pokožku. Vlastnosti: dlouhodobě pečuje o dětskou pokožku odstraňuje nečistoty osvěžuje a vyživuje zjemňuje dětskou pokožku zklidňuje podrážděná místa Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu Materiál: neobsahují plasty Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků. Můžete vyhodit do toalety a spláchnout.