LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mivardi Swing Arm MCX 66 Červená-Modrá-Zelená Signalizátor záběru


Mivardi Swing Arm MCX 66 Červená-Modrá-Zelená Signalizátor záběru
Sada - Svítící signalizátor záběru s unikátně tvarovaným tělem a výměnnými barevnými kryty. Posuvným závažím snadno upravíte hmotnost včetně úplného odlehčení signalizátoru. Vnitřní kuličkový klip funguje spolehlivě a bezpečně při použití vlasců i pletených šňůr všech průměrů. Signalizátor lze snadno a rychle upevnit k adaptéru na vidličce pomocí robustní bajonetové spojky. Navrženo v: Česká republika Barva podle výrobce: RGB;Červená;Zelená;Modrá Barva: Modrá;Zelená;Červená Varianta: Swinger Počet v balení (ks): 3 Země původu: Čína

1002 CZK

muziker.cz


Koupit za 1002 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
24.8.2024 999

Podobné produkty



1002 CZK

Sada - Svítící signalizátor záběru s unikátně tvarovaným tělem a výměnnými barevnými kryty. Posuvným závažím snadno upravíte hmotnost včetně úplného odlehčení signalizátoru. Vnitřní kuličkový klip funguje spolehlivě a bezpečně při použití vlasců i pletených šňůr všech průměrů. Signalizátor lze snadno a rychle upevnit k adaptéru na vidličce pomocí robustní bajonetové spojky.

901 CZK

Signalizátory záběru za opravdu výhodnou cenu. Signalizátory mají vnitřní kuličkový klip, který funguje spolehlivě a bezpečně při použití vlasců i pletených šňůr všech průměrů. Signalizátor lze snadno a rychle upevnit k adaptéru na vidličce pomocí robustní bajonetové spojky. Pokud hledáte originální a dobře fungující signalizátory záběry, pak je set od firmy Mivardi to správnou volbou.