LevnoBot.cz
Přidat obchod

WOODWICK vonná svíčka velká, Sheer tuberose 609 g


WOODWICK vonná svíčka velká, Sheer tuberose 609 g
WoodWick vonná svíčka velká, Sheer tuberose 609 g Velká svíčka Woodwick® v elegantním tvaru přesýpacích hodin s originálním dřevěným víčkem zútulní váš domov a naplní ho dlouhotrvající vůní.

681 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 681 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
28.8.2024 679

Podobné produkty



676 CZK  5% 

Woodwick Sheer Tuberose, 609 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Woodwick Sheer Tuberose provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: čistá pudrová vůně bylinné aroma květinová vůně Složení: s obsahem sójového vosku Jak používat: Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka dohořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

997 CZK

Velká svíčka WoodWick přinese do vašeho domova uklidňující zvuk jiskřivých plamenů a nádhernou vůni. Svíčky Woodwick mají speciální dřevěné knoty PLUSWICK®, které vytvářejí zvuk hořícího dřeva v krbu a zajišťují správné hoření svíčky. Jedinečný tvar svíček a široký výběr vůní vám umožní vytvořit interiér na nejvyšší úrovni. SHEER TUBEROSE - Jemná vůně okvětních lístků jasmínu doplněná květinovou vůní pelargonie, tuberózy a pižma. Vrchní tóny: Jasmín, pepř, lilie Střední tóny: Pelargonie, ylang ylang, tuberóza Spodní tóny: Pižmo, semiš, agarové dřevo