LevnoBot.cz
Přidat obchod

MIZON Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml


MIZON Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml
Mizon Cicaluronic cleansing balm - odličovací přírodní balzám 80 ml Hypoalergenní čistící balzám s Centelou a Hyaluronem odstraňuje do hloubky nečistoty i odolný make-up.

601 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 601 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.8.2024 599

Podobné produkty



680 CZK

Mizon Cicaluronic™, 80 ml, Čištění pleti pro ženy, Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovač Mizon Cicaluronic™ z obličeje efektivně odstraní veškerý make-up a vaši pleť zanechá hebkou, dokonale čistou a připravenou na další péči. Vlastnosti: dokonale rozpouští i voděodolný make-up má zklidňující účinky předchází podráždění pleti zanechává pleť zcela čistou regeneruje pleť Složení: veganský produkt Jak používat: Přípravek aplikujte na suchý obličej a konečky prstů jemně masírujte pleť, zejména znečištěná místa. Přidejte trochu vody a pokračujte v masáži obličeje, aby se rozpustil make-up a nečistoty. Nepřestávejte, dokud se olej nezbarví do bíla. Poté opláchněte.

667 CZK  0% 

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm čisticí balzám s Cicou a 8 typy kyseliny hyaluronové vyčistí do hloubky vaši pleť a precizně odstraní i voděodolný make-up.