LevnoBot.cz
Přidat obchod

BOURJOIS Twist up the volume mascara řasenka 01 ultra black 8 ml


BOURJOIS Twist up the volume mascara řasenka 01 ultra black 8 ml
Bourjois Twist up the volume mascara řasenka 01 ultra black 8 ml Řasenka s temně černou formulí dodá řasám neuvěřitelné prodloužení a několikanásobný objem díky nastavitelnému kartáčku.

200 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 200 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.9.2024 199
29.8.2024 319

Podobné produkty



237 CZK

Bourjois Twist Up The Volume, 8 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Bourjois Twist Up The Volume . Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas má intenzivní barvu jednotlivě oddělí každou řasu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

280 CZK

Bourjois Twist Up The Volume řasenka ultra černá extra zvýrazňujícími pigmenty s pečujícím a nezatěžujícím složením zajistí prodloužené a nadzvednuté řasy a několikanásobný objem. 


214 CZK

Dekorativní kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Řasenky značky Bourjois vám pomohou vytvořit dokonalý look.