LevnoBot.cz
Přidat obchod

BABYLISS C260E Kulma Waver


BABYLISS C260E Kulma Waver
Babyliss C260E Kulma Waver Profesionální trojkulma Babyliss C260E nabízí dvojitý styling pro vytvoření skvělých vln díky dvojitým válcům. Vlnové desky jsou dlouhé pro pohodlnější použití. Ve výbavě má i tepluodolnou podložku.

1495 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 1495 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
30.8.2024 1490

Podobné produkty



1554 CZK  6% 

BaByliss Curlers Easy Waves, 1 ks, Elektronika pro ženy, Chcete vytvořit z rovných vlasů romantické vlny, nadýchané lokny či nespoutané kudrliny? Kulma na vlasy BaByliss Curlers Easy Waves během několika minut vlasy natočí a dodá jim perfektní tvar přesně podle vašich představ. Ať už vyrážíte do práce, na večírek, nebo třeba na ples, tato kulma se postará o dokonalý styling jako z rukou profesionála v pohodlí vaší koupelny. Vlastnosti: šetrně natáčí vlasy a vytváří moderní účesy možnost regulování teploty otočný kabel natáčí vlasy bez zatěžování a lámání Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu k použití.

1302 CZK

Trojkulma Babyliss C260E pro vytvoření neobyčejných vln. Výhodou trojkulmy jsou dvojité válce o průměru 15 mm, pro vytvoření přírodních vln. Díky této trojkulmě vytvoříte rychle uprave...