LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pampers Sensitive vlhčené ubrousky 24x52 ks


Pampers Sensitive vlhčené ubrousky 24x52 ks

Vlhčené ubrousky Pampers Sensitive mají složení na bázi vody. Šetrně čistí, poskytují namáhané pokožce jemnou péči, zvláčňují a podporují její fyziologické pH.


900 CZK

DrMax.cz


Koupit za 900 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.9.2024 899
31.8.2024 999

Podobné produkty



900 CZK

Pokožka vašeho děťátka je velmi citlivá a zaslouží si šetrné čištění již při výměně plenky. Dětské čisticí ubrousky Pampers Sensitive mají složení na bázi vody, které poskytuje šetrnou a jemnou ochranu citlivé pokožky vašeho děťátka. Obsahují 0 % plastů, jsou vyrobené pouze ze 100% rostlinných vláken. Enzymy v moči a ve stolici mění pH pokožky a zvyšují riziko podráždění a vyrážky. Jedinečné složení dětských čisticích ubrousků bez plastů Pampers Sensitive je dermatologicky testované a chrání přirozené pH pokožky lépe než vodou navlhčená bavlněná látka, čímž snižuje riziko podráždění pokožky. Protože jsou čisticí ubrousky Pampers Sensitive navržené s ohledem na citlivou pokožku novorozenců, jsou bez alkoholu, parfemace a barviv.  Složení: Aqua, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA

1169 CZK  0% 

Pampers Sensitive Plastic Free, 24x52 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Pampers Sensitive jednoduše, rychle a spolehlivě čistí dětskou pokožku. Vlastnosti: zklidňuje pokožku zjemňuje dětskou pokožku pečuje a čistí dětskou pokožku zklidňuje podrážděná místa hodí se i pro citlivou až alergickou pokožku chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy Složení: produkt je hypoalergenní Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby. Ubrousky jsou určeny k jednorázovému použití.

900 CZK

Pampers Sensitive Plastic Free Vlhčené ubrousky 24 x 52 ks Pokožka vašeho děťátka je velmi citlivá a zaslouží si šetrné čištění již při výměně plenky. Čisticí ubrousky Pampers Sensitive nyní poskytují ještě šetrnější a lepší čištění a díky jejich jemnější a pevnější struktuře pečují o citlivou pokožku vašeho děťátka ještě šetrněji.