LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tangle Teezer Kartáč na vlasy Wet Detangling Midnight Black


Tangle Teezer Kartáč na vlasy Wet Detangling Midnight Black
Kartáč na vlasy Wet Detangling snadno rozčeše suché i mokré vlasy.

294 CZK

krasa.cz


Koupit za 294 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.9.2024 294

Podobné produkty



286 CZK

Tangle Teezer Ultimate Detangler Midnight Black, 1 ks, Ploché kartáče pro ženy, Nejen šampon, kondicionér a další vlasová kosmetika jsou zásadní pro krásu vašich vlasů. Správná pečující rutina začíná pravidelným, důkladným, zároveň ale dostatečně šetrným rozčesáváním. Kartáč na vlasy Tangle Teezer Ultimate Detangler Midnight Black by právě proto neměl ve vaší výbavě chybět. Jakožto nepostradatelný pomocník při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu skvěle doplní produkty vlasové kosmetiky a pomůže vám k ještě jemnějším, hebčím a zdravějším vlasům, kterých bude radost se dotýkat. Vlastnosti: speciálně rozvržené štětiny bezbolestně rozčesají zacuchané vlasy šetrný k vlasům i pokožce má ergonomický tvar pro pohodlné držení originální design Jak používat: Velikost kartáče zvolte dle konkrétní délky a hustoty svých vlasů.

389 CZK

Hřeben Tangle Teezer The Ultimate Detangler je vhodný na rozčesávání mokrých i suchých vlasů. Eliminuje lámání a třepení vlasového vlákna. 325 unikátních štětin, speciálně rozvrhnutých p...

450 CZK

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Vyvinut speciálně pro mokré vlasy a velmi jemně je rozčesává. Díky svým 325 ohebným štětinám rozmotá vlasy bezbolestně, a navíc je chrání před

427 CZK  10% 

Objevte nový kartáč na vlasy The Wet Detangler unikátně od značky Tangle Teezer.Tento kartáč byl speciálně vyvinut pro rozčesávání mokrých vlasů bez jejich poškození. Vhodný pro všechny typy vlasů. Praktická rukojeť pro snazší použití.

349 CZK

Tangle Teezer The Ultimate Detangler Straight - Curly Midnight Black Objevte horkou novinku od Tangle Teezer –⁠ Wet Detangler! Nikdy předtím nebylo tak snadné mít mokré vlasy zcela pod kontrolou. Byl vyvinut speciálně pro mokré vlasy a velmi jemně je rozčesává.

295 CZK

Kartáč Tangle Teezer The Ultimate Detangler je vhodný pro všechny typy a délky vlasů včetně hustých a vlnitých. Pro rozčesávání nejen mokrých vlasů bez tahání, zamotávání a vytrhávání vlasů. 


295 CZK

Kartáč na vlasy Wet Detangling snadno rozčeše suché i mokré vlasy.

294 CZK

Kartáč na vlasy Wet Detangling snadno rozčeše suché i mokré vlasy.