LevnoBot.cz
Přidat obchod

Philips Avent Natural Response Glass dárková sada (pro děti od narození)


Philips Avent Natural Response Glass dárková sada (pro děti od narození)
Philips Avent Natural Response Glass, 5 , Kojenecké lahve pro děti, Usnadněte a zpříjemněte péči o malé děťátko sobě, nebo čerstvé mamince ve svém okolí. Sada pro miminko Philips Avent Natural Response Glass je plná nezbytností, kterou ocení každá starostlivá máma. S praktickým setem nikdy neuděláte chybu. Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek produkty vhodné pro miminka od narození podporuje správnou koordinaci sání, polykání a dýchání Sada obsahuje: 0m+ kojenecká láhev 3x120 ml 1m+ kojenecká láhev 2x240 ml Ultrasoft 0-6 m dudlík 2 ks kartáč na čištění 1 ks Složení: silikon

1799 CZK

Notino


Koupit za 1799 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.9.2024 1799

Podobné produkty



1693 CZK  12% 

Novorozenecká startovní sada skleněných lahví Natural Response obsahuje 5 kojeneckých lahví, kartáč na čištění lahví a 2 kojenecké dudlíky.

1590 CZK

Startovací sada Philips Avent Natural Response obsahuje vše, co můžete potřebovat v začátcích krmení a na uklidnění miminka: 5 lahví různých velikostí, dvě šidítka a kartáč na lahve a dudlíky.


1690 CZK

Philips Avent Novorozenecká startovací sada Natural Response, sklo 8 ks Dárková sada pro novorozence Natural Response představuje dokonalý způsob, jak začít s krmením a uklidňováním miminka. S dudlíkem Natural Response mohou miminka pít ve svém vlastním rytmu jako u prsu, což usnadňuje kombinaci kojení a krmení z láhve.