LevnoBot.cz
Přidat obchod

Antipodes Divine Face Oil Rosehip&Avocado Oil 10 ml


Antipodes Divine Face Oil Rosehip&Avocado Oil 10 ml

Divine Face Oil Rosehip&Avocado Oil od značky Antipodes dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Rychle se vstřebává bez mastného filmu.


245 CZK

DrMax.cz


Koupit za 245 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.9.2024 245

Podobné produkty



233 CZK

Antipodes Divine Face Oil Rosehip & Avocado Oil, 10 ml, Pleťové oleje pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťové sérum Antipodes Divine Face Oil Rosehip & Avocado Oil skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči. Díky vysoké koncentraci aktivně působících látek bude jeho účinek na pleť mnohonásobně výraznější a rychlejší než u pleťového krému. Aplikaci vám navíc usnadní jeho tekutá textura, která se velmi dobře vstřebá do pleti. Vlastnosti: dodává pleti hutnost odstraňuje známky únavy navrací pleti svěžest a mladistvou krásu pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pleti projasňuje zjemňuje Složení: bez parfemace veganský produkt Jak používat: Přiměřené množství séra jemně vklepejte konečky prstů do čisté pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Pokračujte svou oblíbenou denní/noční péčí.

375 CZK  9% 

Bohatý a zároveň snadno vstřebatelný pleťový olej pro úlevu suché, šupinaté nebo sluncem poškozené pleti. Vyzkoušejte blahodárné účinky avokádového oleje s tímto lehkým a nemastným pleťovým olejem pro

310 CZK

Bohatý a zároveň snadno vstřebatelný pleťový olej pro úlevu suché, šupinaté nebo sluncem poškozené pleti. Vyzkoušejte blahodárné účinky avokádového oleje s tímto lehkým a nemastným pleťovým olejem pro suchou pleť, který se rychle vstřebává a odhaluje zářivě zdravou vzhled. S okouzlující vůní ylang ylang, sladkého pomeranče a jasmínu. Mini balení nejprodávanějšího pleťového oleje Antipodes®. Olej Antipodes® Divine z BIO avokáda a šípků je dokonalou péčí pro namáhanou pleť. Vyrobeno z čistého avokádového oleje pro posílení kolagenu. Lehký a nemastný pleťový olej, který udržuje pleť jemnou a hydratovanou. Certifikovaný BIO a veganský produkt. Vhodné pro většinu typů pleti, zejména pro suchou a dehydrovanou pleť.