LevnoBot.cz
Přidat obchod

Ozdobné spirálové gumičky Invisibobble Sprunchie Loop Be Strong - 3 ks + dárek zdarma


Ozdobné spirálové gumičky Invisibobble Sprunchie Loop Be Strong - 3 ks + dárek zdarma
Ozdobné gumičky Invisibobble Sprunchie Loop Be Strong dodají vašemu účesu ten pravý šmrnc. Pod barevným látkovým povrchem je schovaná pevná spirálová gumička, která nezanechává ve vlas...

259 CZK

svetkadernictvi.cz


Koupit za 259 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
4.9.2024 259

Podobné produkty



165 CZK

Gumička do vlasů Invisibobble Loop And Be Strong poskytuje pevné, a přesto šetrné uchopení vlasů. Drží vlasy, aniž by je zacuchala nebo poškodila.


259 CZK  30% 

invisibobble LOOP+ Be Strong, 3x1 ks, Gumičky do vlasů pro ženy, Pro dokonalé dotvoření a zajištění účesu vám poslouží vlasový doplněk invisibobble LOOP+ Be Strong. Spolehlivě zkrotí neposedné pramínky a doladí jakýkoliv účes – ať už společenský nebo ležérní. Postará se o to, že už vám vlasy nebudou padat do očí, když se vám to zrovna nejmíň hodí – umožní vám vytvarovat účes z dlouhých i kratších vlasů při práci nebo třeba sportu. Užijte si možnosti, které nabízí, a mějte ho vždy po ruce. V kabelce, batůžku nebo třeba kapse od kalhot. Nikdy totiž nevíte, kdy přijde vhod! Vlastnosti: zaručuje šetrnost k vlasům drží na svém místě nezanechává na vlasech otlak slouží pro pohodlné vytvarování účesu Složení: bez kovového spoje Jak používat: Vytvořte účes požadovaného tvaru.