LevnoBot.cz
Přidat obchod

BioNike Color Hydra Glow hydratační make-up pro dlouhotrvající efekt odstín 105 Miel 30 ml


BioNike Color Hydra Glow hydratační make-up pro dlouhotrvající efekt odstín 105 Miel 30 ml
BioNike Color Hydra Glow, 30 ml, Make-up pro ženy, Základem každého líčení, ať už výrazného večerního, nebo velmi přirozeného denního, je bezchybná pleť. A k té vám dopomůže make-up BioNike Color Hydra Glow. Dokonale splyne s vaší pletí a postará se o perfektní sjednocení jejího barevného tónu. Díky své krycí schopnosti okamžitě zamaskuje její drobné nedokonalosti, jako jsou například pigmentové skvrny, začervenání či stopy po akné. Během chvilky tak s jeho pomocí dosáhnete barevně sjednoceného vzhledu, který skvěle poslouží jako základ pro případné další líčení. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt jednoduchá aplikace hydratuje chrání před slunečním zářením vyhlazuje povrch pleti Jak používat: Make-up naneste na všechny základní body obličeje, čelo, tváře a bradu.

696 CZK

Notino


Koupit za 696 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.9.2024 694

Podobné produkty



501 CZK

Bionike Defence color Hydra Glow 24h 105 Miel hydratační podkladová báze s kyselinou hyaluronovou, probiotiky a vitaminem E. Hydratuje pleť a sjednocuje její tón.


641 CZK

Bionike Defence color hydra glow 24h make-up105 miel 30 ml Hydratační makeup pro citlivou pokožku. S kyselinou hyaluronovou a vitaminem E. SPF 15.