LevnoBot.cz
Přidat obchod

A-DERMA BIOLOGY AC Global zmatňující péče 40 ml


A-DERMA BIOLOGY AC Global zmatňující péče 40 ml
A-Derma BIOLOGY AC Global zmatňující péče 40 ml Zmatňující péče na nedokonalosti pleti redukuje přebytečný kožní maz a pomáhá snižovat výskyt černých teček a červených skvrn po akné. Obnovuje rovnováhu kožního mikrobiomu již za 29 dní po použití.

409 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 409 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
16.9.2024 409
6.9.2024 469

Podobné produkty



409 CZK

Zmatňující péče A-Derma BIOLOGY AC Global reguluje mazotok a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Redukuje skvrny po pupíncích a černé tečky.


364 CZK

Zmatňující péče proti nedokonalostem pleti snižuje nadbytek kožního mazu, pomáhá redukovat tvorbu černých teček a červených stop po akné. 

370 CZK  1% 

A-Derma Biology AC, 40 ml, Péče o pleť unisex, Mastící se a problematická pleť se sklonem k tvorbě akné má své specifické potřeby a právě na ty cílí pleťový krém A-Derma Biology AC. Bojuje proti nedokonalostem, jako jsou pupínky a černé tečky, pomáhá regulovat nadměrnou tvrobu kožního mazu a pleť normalizovat tak, aby zůstala v rovnováze. Vlastnosti: působí proti nedokonalostem stahuje rozšířené póry eliminuje projevy akné omezuje tvorbu černých teček redukuje nadměrnou tvorbu kožního mazu Složení: obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu dermatologicky testováno přípravek je nekomedogenní Jak používat: Aplikujte na vyčištěnou pleť a krouživými pohyby vmasírujte. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Vyhněte se oblasti očí.