LevnoBot.cz
Přidat obchod

VENIRA Sprchový olej meloun 200 ml


VENIRA Sprchový olej meloun 200 ml
Venira Sprchový olej meloun 200 ml Venira sprchový olej byl speciálně vyvinut tak, aby naší pokožce zajistil díky kokosovým glukosidům maximálně šetrné umytí a zároveň jí dopřál veškerou potřebnou péči. V jeho složení tak najdete i prvotřídní kyselinu mléčnou, meruňkovou vodu a glycerin. Ty jí nejen krásně regenerují, ale zároveň i hydratují a zjemňují. Pokožka tak zůstane dokonale čistá, nádherně vyživená a neodolatelně hebká na dotek.

400 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 400 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.9.2024 399

Podobné produkty



300 CZK

Sprchový olej Venira obsahuje kokosové glykosidy, kyselinu mléčnou, meruňkovou vodu a glycerin, které pleť krásně regenerují, hydratují a zjemňují.


340 CZK

Venira Sprchový olej, 200 ml, Sprchové gely a mýdla unisex, Sprchový olej dodá pokožce při mytí potřebnou hydrataci a péči. Po použití bude opět plná vitality. Vlastnosti: intenzivně hydratuje vyživuje a pečuje o pokožku šetrně myje a čistí pokožku celého těla po použití dodá pocit svěžesti a energie Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.