LevnoBot.cz
Přidat obchod

Univerzální kartáč pro tlakové myčky - Karcher


Univerzální kartáč pro tlakové myčky - Karcher
Univerzální kartáč pro tlakové myčky – Karcher 2.643-870.0 Díky štětinám propouštějícím vodu dokáže univerzální kartáč s upevněním na pistoli vysokotlakého čističe rozpouštět i silně ulpívající nečistoty a zároveň je odplavovat. Měkké štětiny jsou šetrné k citlivým povrchům, aniž by zaostávaly při čištění. Kartáč je kolem dokola osazený štětinami a tím optimálně vhodný pro čištění ploch, ale i složitějších prostor, jako jsou například podběhy kol. Technické údaje:• Barva: černý• Hmotnost (kg): 0,1• Hmotnost včetně obalu (kg): 0,1• Rozměry (D x Š x V) (mm): 200 x 80 x 80

435 CZK

mojedilna.cz


Koupit za 435 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.9.2024 434

Podobné produkty



602 CZK

Mycí kartáč Kärcher pro vysokotlaké čističe zn. Kärcher​ od výrobce Kärcher v kategorii Příslušenství pro vysokotlaké čističe za skvělou cenu u Conrada.

542 CZK  8% 

Díky štětinám propouštějícím vodu dokáže univerzální kartáč s upevněním na pistoli vysokotlakého čističe rozpouštět i silně ulpívající nečistoty a zároveň je odplavovat. Měkké štětiny jsou šetrné k citlivým povrchům, aniž by zaostávaly při čištění. Kartáč je kolem dokola osazený štětinami a tím optimálně vhodný pro čištění ploch, ale i složitějších prostor, jako jsou například podběhy kol.