LevnoBot.cz
Přidat obchod

Beauty Formulas BIO rozložitelné čisticí ubrousky na obličej s Tea Tree 25 ks


Beauty Formulas BIO rozložitelné čisticí ubrousky na obličej s Tea Tree 25 ks

Beauty Formulas BIO rozložitelné čisticí ubrousky na obličej s Tea Tree pomohou odstranit přebytečný maz, nečistoty a make-up a zanechají pleť s pocitem čistoty a svěžesti.


65 CZK

DrMax.cz


Koupit za 65 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
15.9.2024 65
7.9.2024 79

Podobné produkty



106 CZK

Čisticí ubrousky s Tea Tree pomáhají léčit nedokonalosti pleti a působí protizánětlivě Hloubkově vyčistí pleť a odstraní přebytečný maz nečistoty i makeup Obsahují pečující látky které zanechávají ple

51 CZK  2% 

Beauty Formulas Tea Tree, 25 ks, Čištění pleti pro ženy, Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovač Beauty Formulas Tea Tree z obličeje efektivně odstraní veškerý make-up a vaši pleť zanechá hebkou, dokonale čistou a připravenou na další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej účinně zbavuje pleť make-upu zanechává pleť zcela čistou dodává pleti hydrataci Jak používat: Vyjměte ubrousek a jemně jím z pleti setřete make-up i veškeré nečistoty. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků.

69 CZK

Beauty Formulas Tea tree čistící ubrousky na obličej 30 ks Micerální čistící ubrousky odstraňují make-up a veškeré nečistoty z pleti.