LevnoBot.cz
Přidat obchod

HIPP BABYSANFT Koupel na dobrou noc 350 ml


HIPP BABYSANFT Koupel na dobrou noc 350 ml
HiPP BABYSANFT Koupel na dobrou noc 350 ml HiPP Babysanft Koupel na dobrou noc s výtažkem ze santalového dřeva bude příjemnou součástí vašeho večerního rituálu. Relaxační vůně v kombinaci s uklidňujícím účinkem teplé vody podporuje usínání a klidný spánek děťátka.

209 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 209 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
7.9.2024 209

Podobné produkty



200 CZK  11% 

Hipp Babysanft Sensitive, 350 ml, Koupání dětí pro děti, Koupání nemusí být pro vás a pro děti obávanou povinností, ale příjemným zážitkem, při kterém se dostane dětské pokožce té nejjemnější péče. Přípravek Hipp Babysanft Sensitive pomáhá umýt a zbavit nečistot citlivou dětskou pokožku tak, aniž by došlo k jejímu vysušení či podráždění. Jemně o ni při koupeli pečuje, zklidňuje ji a dodává dítěti pocit komfortu. Vlastnosti: jemně pečuje o dětskou pokožku lze použít i pro citlivou pleť nedráždí v očích šetrně čistí hydratuje a zvláčňuje Složení: bez parfemace veganský produkt Jak používat: Malé množství přípravku přidejte do připravené koupele a poté promíchejte rukou.

208 CZK  5% 

Koupel na dobrou noc s výtažkem ze santalového dřeva bude příjemnou součástí vašeho večerního rituálu.

199 CZK

Koupel na dobrou noc s výtažkem ze santalového dřeva od značky HiPP Babysanft šetrně myje pokožku a navozuje příjemné povity před usnutím.