LevnoBot.cz
Přidat obchod

Biotherm Hydratační pleťová maska s kyselinou salicylovou Aqua Pure (Super Mask) 35 ml


Biotherm Hydratační pleťová maska s kyselinou salicylovou Aqua Pure (Super Mask) 35 ml
Pleťová maska s kyselinou salicylovou a unikátní ingrediencí Life Plankton Mask dodává pleti intenzivní hydrataci a napomáhá redukovat její nedokonalosti. Vaše pleť bude po použití jemnější a svěží.

219 CZK

krasa.cz


Koupit za 219 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
22.9.2024 219
7.9.2024 200

Podobné produkty



187 CZK

Biotherm Aqua Pure Super Concentrate, 35 g, Plátýnkové masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Biotherm Aqua Pure Super Concentrate skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu.

254 CZK  19% 

Biotherm Aqua Pure Flash Mask je intenzivně hydratační obličejová maska, která uklidňuje, chrání a regeneruje. Tato jednorázová látková maska se snadno nanáší a její intenzivní účinné složky na bázi kyseliny kapryloylsalicylové, aromatické složky získané z lipofilní kyseliny salicylové, okamžitě revitalizují, hydratují a obnovují přirozenou krásu pokožky.

161 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Biotherm se řadí pod pleťové masky a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 31 g vámi vybraného produktu. Péče o pleť je zase o krok jednodušší!