LevnoBot.cz
Přidat obchod

NUK Stužka na dudlík Disney Medvídek Pú


NUK Stužka na dudlík Disney Medvídek Pú
Pro všechny dudlíky s kroužkem i bez kroužku. Fixační kroužek s dvojí funkcí z pružného silikonu Snadné připevnění pomocí klipu pro otevírání a zavírání jednou rukou Knoflík vyroben z vysoce kvalitního tritanu Silná textilní stuha z měkkého materiálu NUK Medvídek Pú – Malý kamarád pro velká dobrodružství Novinky ze Stokorcového lesa. Pouze na krátkou dobu lze nyní na více výrobcích NUK nalézt nové medově sladké vzory s Medvídkem Pú a jeho kamarády. K dudlíkům Medvídka Pú se nyní hodí i nová stuha na dudlík. Aby milovaný dudlík vašeho drobečka byl vždy s vámi, až se vydáte na fantastická dobrodružství s Medvídkem Pú a jeho kamarády. Jste připraveni? Pak objevte tuto kolekci právě teď! Stuha na dudlík NUK: společník, na kterého se můžete spolehnout Zůstaň šťastný, maličký. Stuha na dudlík NUK pomáhá předcházet slzám, protože milovaný dudlík zůstává tam, kam patří. Díky snadnému cvaknutí jednou rukou se připevní k oblečení dítěte. Je samozřejmostí, že stuha dokonale ladí s designem dudlíku NUK a nemá ostré rohy ani drsné hrany. Díky pružnému silikonovému kroužku lze stuhu na dudlík NUK bezpečně připevnit k dudlíku s kroužkem i bez kroužku. Stuha na dudlík NUK má odolný textilní pásek a zaujme svou dvojí funkcí.

169 CZK

Feedo.cz


Koupit za 169 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.9.2024 169

Podobné produkty



165 CZK  13% 

Stuha na dudlík Disney Medvídek Pú od značky NUK předchází zašpinění nebo ztracení dudlíku. Pomocí snadného cvaknutí jej jednoduše připevníte k oblečení dítěte.


169 CZK  2% 

NUK Soother Band, 1 ks, Klipy na dudlíky pro děti, Krásný doplněk pro miminka, která používají dudlík, a praktický pomocník pro rodiče, kteří ho nechtějí stále sbírat ze země. Klip na dudlík NUK Soother Band slouží k připevnění dudlíku k dětskému oblečení. Snadno se připíná i odepíná, a navíc má hravý design, který bude děti bavit. Vlastnosti: chrání dudlík před ušpiněním nebo ztrátou bezpečné připevnění dudlíku k dětskému oblečení Jak používat: Jednu stranu připevněte k dudlíku, druhou k dětskému oblečení či kočárku. Klip na dudlík není hračkou, nenechávejte proto miminko bez dozoru.