LevnoBot.cz
Přidat obchod

MAX FACTOR Masterpiece Max 001 řasenka černá 7.2 ml


MAX FACTOR Masterpiece Max 001 řasenka černá 7.2 ml
Max Factor Masterpiece Max 001 řasenka černá 7.2 ml Max Factor řasenka Masterpiece Max řasy výrazně prodlouží, dodá jim objem a definici, zatímco kartáček řasy nadvzedne a oddělí.

239 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 239 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.9.2024 239

Podobné produkty



223 CZK  0% 

Max Factor Masterpiece Max, 7,2 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Max Factor Masterpiece Max. Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: zajišťuje plný objem už v jedné vrstvě nerozmazává se neslepuje řasy vyživuje a obnovuje řasy zvýrazní tvar očí Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

349 CZK  52% 

Max Factor Masterpiece Max 001 řasenka černá dodá vašim řasám dechberoucí délku, hustotu a definici. Vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.