LevnoBot.cz
Přidat obchod

Loréal Paris True Match The One odstín 2N korektor 6,8 ml


Loréal Paris True Match The One odstín 2N korektor 6,8 ml

Loréal Paris True Match The One odstín 2N korektor nabízí spolehlivé zakrytí nedokonalostí a sjednocení pleti. Kryje také kruhy pod očima a intenzivně hydratuje.


250 CZK

DrMax.cz


Koupit za 250 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
12.9.2024 249

Podobné produkty



271 CZK  3% 

L’Oréal Paris True Match The One, 6.8 ml, Korektory pro ženy, Chcete, aby vaše líčení nebo i téměř nenalíčený obličej nekazila ani jediná chybička na kráse? Ať už se vám na pleti nelíbí cokoli, korektor L’Oréal Paris True Match The One to spolehlivě zakryje. Vysoce pigmentované složení si poradí s kruhy pod očima, pupínky, pigmentovými skvrnami a nejrůznějším zarudnutím, ale třeba i pihami, pokud je budete chtít skrýt. Pomůže vám zkrátka zamaskovat veškeré nedokonalosti pleti natolik dokonale, že o nich budete vědět jen vy. Spolehněte se na korektor, který dodá vaší tváři zcela bezchybný, barevně jednotný vzhled. Vlastnosti: vysoce pigmentovaný má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky rozjasňuje pleť Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti.

250 CZK

L'Oréal Paris True Match The One tekutý korektor 2N Vanilla 6.8 ml Tekutý korektor je vysoce pigmentovaný s lehkou texturou pro sjednocení pleti a zakrytí nedokonalostí. K dispozici ve 4 různých odstínech.