LevnoBot.cz
Přidat obchod

URIAGE Hyséac Čisticí slupovací maska 50 ml


URIAGE Hyséac Čisticí slupovací maska 50 ml
Uriage Hyséac Čisticí slupovací maska 50 ml Rituál v základní péci o pleť pro její dokonalý vzhled. Uriage Hyseác Čisticí slupovací maska s kaolinem a zinkem je určena pro mastnou pleť se sklonem k akné. Exkluzivní složení založené na inovativních aktivních složkách redukuje nedokonalosti pleti způsobené akné.

290 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 290 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
14.9.2024 289
13.9.2024 259

Podobné produkty



262 CZK

Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask, 50 ml, Slupovací masky pro ženy, Máte pocit, že vaše pleť zrovna není úplně v kondici a potřebuje něco víc, než jen péči poskytnutou krémem? Pleťová maska Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask skvěle obohatí vaši pečující rutinu – pleť bude hýčkat a poskytne jí intenzivní péči, která přinese okamžité zlepšení jejího vzhledu. Vlastnosti: čistí pleť do hloubky uvolňuje nečistoty v pórech a stahuje je nedráždí pleť předchází nadměrné tvorbě kožního mazu přípravek je nekomedogenní Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku opatrně sloupněte.

249 CZK  1% 

Čisticí slupovací maska s kaolinem a zinkem je určena pro mastnou pleť se sklonem k akné. 

440 CZK  4% 

Uriage Hyséac Čisticí slupovací maska hloubkově čistí pleť, viditelně stahuje póry, absorbuje nadbytečný maz a dlouhodobě zmatňuje. Při pravidelném používání se pleť stává čistší a viditelně zkrásní.