LevnoBot.cz
Přidat obchod

Cestovní tuhá sprchová péče na tělo Foamie Shower Body Bar Take Me Oat - 20 g


Cestovní tuhá sprchová péče na tělo Foamie Shower Body Bar Take Me Oat - 20 g
Zažijte ekologickou revoluci i ve své koupelně s tuhou sprchovou péčí Foamie Shower Body Bar Take Me Oat, perfektní alternativou k běžným přípravkům v plastových lahvích. Ora...

51 CZK

svetkadernictvi.cz


Koupit za 51 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.9.2024 51

Podobné produkty



65 CZK

Sprchové mýdlo s příjemnou vůní papáji čistá a zároveň hydratuje a vyživuje pokožku Přirozené pH nedráždí pokožku Neobsahuje plasty sulfáty ani parabeny 

38 CZK

Foamie Take Me Oat Travel Size Body Bar, 20 g, Tuhá mýdla pro ženy, Tuhé mýdlo Foamie Take Me Oat představuje přípravek pro kvalitní hygienu. Účinně myje pokožku a zbavuje ji všech nečistot. Vlastnosti: jemně čistí pokožku nedráždí a nevysušuje pokožku má neutrální pH Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste mýdlo na pokožku, jemně napěňte a chvíli masírujte. Opláchněte vlažnou vodou.

49 CZK

Foamie Syndet Take Me Oat 20 g Foamie tuhé tělové mýdlo v cestovní velikosti.

45 CZK

Foamie Body Bar Oat tuhá sprchová péče v jednom kroku šetrně čistí a zároveň hydratuje pokožku. Díky svému složení ji zanechává hebkou a jemnou.


39 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky se řadí pod mýdla a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 20 g vámi vybraného produktu. Péče o tělo je zase o krok jednodušší!