LevnoBot.cz
Přidat obchod

Philips Avent Natural Response Lahvička na učení 6m+ 150 ml


Philips Avent Natural Response Lahvička na učení 6m+ 150 ml

Philips Avent Natural Response lahvička je ideální první lahví pro vaše miminko. Dětem se snadno drží díky měkkým držadlům, a díky speciální široké savičce, která připomíná mateřský prs, je velmi snadné kombinovat kojení s krmením z lahve.


245 CZK

DrMax.cz


Koupit za 245 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.10.2024 245
22.9.2024 269
14.9.2024 245

Podobné produkty



269 CZK  9% 

Philips Avent Natural Response Trainer Cup, 150 ml, Kojenecké lahve pro děti, Ve chvílích, kdy není možné nakojit miminko z prsu, spolehlivě poslouží kojenecká lahev Philips Avent Natural Response Trainer Cup. Speciálně uzpůsobený tvar dudlíku poskytne dítěti pocit komfortu, který je u tak základní potřeby, jakou je krmení, opravdu důležitý. Vlastnosti: profilovaný tvar usnadňuje správné držení láhve povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení široké hrdlo zaručuje snadné plnění a čištění silikonový dudlík umožňuje dítěti pít klidně a uvolněně dynamická savička zachovává aktivní práci svalů úst a jazyka savička svým tvarem připomíná matčin prs podporuje správnou koordinaci sání, polykání a dýchání

253 CZK  12% 

Učiňte první krok a naučte své miminko samostatně pít. Lahvička s pohodlnými držadly, které vaše dítě snadno uchopí.

269 CZK

Philips Avent Lahvička na učení Natural Response 150ml, 6m+ Lahvička na učení Natural naučí dítě pít z hrnečku. Pohodlné držadla pomáhají dítěti samostatně držet lahvičku, zatímco pije ze známého dudlíku.