LevnoBot.cz
Přidat obchod

LITTLE DUTCH Muchláček ptáček Květiny a motýli


LITTLE DUTCH Muchláček ptáček Květiny a motýli
Plyšový muchláček s roztomilým ptáčkem a úchytem pro šidítko láká ke hraní i mazlení. Muchláček je je vyroben z velmi jemného a příjemného materiálu a je ideální jako společník do postýlky pro klidné usínání.  Hračka je součástí designové kolekce hraček Little Dutch Květiny a motýli. Rozměry: 35 × 33 x 4 cm Vhodné pro děti od narození.

239 CZK

Feedo.cz


Koupit za 239 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
15.9.2024 239

Podobné produkty



299 CZK  0% 

Little Dutch Cuddle Cloth Flowers & Butterflies, 1 ks, Usínáčky pro děti, Aby se vašemu děťátku dobře usínalo, pořiďte mu parťáka pro každý spánek, který jej provede říší snů. Usínáček Little Dutch Cuddle Cloth Flowers & Butterflies je vyroben z materiálu, který je na dotek příjemný a díky praktickému tvaru jej snadno uchopí i drobné dětské ručičky. Vlastnosti: usnadňuje miminku usínání dodává dítěti pocit bezpečí lze jej využít k přikrytí očiček dítěte při spaní může sloužit k utírání slin při růstu prvních zoubků příjemný mazlíček a pomocník do postýlky vyvolává pocit, že dítě drží a cítí něco svého a známého

259 CZK

Muchláček s rackem a motivem námořnického zálivu od značky Little Dutch přímo vybízí ke hraní a mazlení. Dečka v minimalistickém designu zpříjemňuje usínání.