LevnoBot.cz
Přidat obchod

NUK Sterilizátor do mikrovlnky Micro Express Plus


NUK Sterilizátor do mikrovlnky Micro Express Plus
Sterilizátor NUK Micro Express Plus efektivně sterilizuje až 4 kojenecké lahve a doplňky během pouhých 4 minut při 1000 W. Specifikace: Nabízí extra velkou kapacitu až čtyř 300ml lahví, včetně jejich příslušenství (lahve, nejsou součástí sterilizátoru) Speciální konstrukce s držákem láhve pro úsporu místa Obsahuje kleště pro hygienické vyjmutí sterilizovaných předmětů Snadné použití Proces sterilizace je testován a schválen uznávanou laboratoří Vhodné pro mikrovlnné trouby s minimální vnitřní výškou 187mm a vnitřní šířkou a hloubkou 280 mm Vhodný pro většinu komerčně dostupných kojeneckých lahví a mikrovlnných trub (500–1000 W)

603 CZK

Feedo.cz


Koupit za 603 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.9.2024 603
15.9.2024 602.87

Podobné produkty



649 CZK  1% 

NUK Micro Express Plus, 1 ks, Sterilizátory lahví a dudlíků pro děti, Jak získat absolutní jistotu, že lahvičky a dudlíky pro vaše děťátko jsou opravdu hygienicky čisté? Odpovědí je sterilizátor lahví a dudlíků NUK Micro Express Plus . Funguje na principu působení vysoké teploty, což je spolehlivý a léty prověřený způsob, na který nedají rodiče dopustit. Vlastnosti: jednoduché ovládání rychlý – sterilizuje do pár minut prostorný sterilizuje všechny typy kojeneckých lahví a příslušenství pro všechny typy mikrovlnných trub Jak používat: Vložte lahve a dudlíky do sterilizátoru. Do určeného místa sterilizátoru vlijte vodu a vložte sterilizátor do mikrovlnné trouby. Zvolte dle návodu optimální výkon mikrovlnné trouby, nastavte časovač a zapněte. Vyjměte sterilizované věci pomocí kleští.

719 CZK  9% 

Sterilizátor do mikrovlnky NUK Micro Express Plus pojme ke sterilizaci až 4 láhve a jejich doplňky. Efektivně sterilizuje během pouhých 4 minut při 1000 W.


419 CZK

Outlet: nový, poškozený obal, stav viz foto Sterilizátor NUK Micro Express Plus efektivně sterilizuje až 4 kojenecké láhve a doplňky během 4 minut při 1000 W. Specifikace: nabízí extra velkou kapacitu až čtyř 300ml lahví, včetně jejich příslušenství (lahve, nejsou součástí sterilizátoru) speciální konstrukce s držákem láhve pro úsporu místa obsahuje kleště pro hygienické vyjmutí sterilizovaných předmětů snadné použití proces sterilizace je testován a schválen uznávanou laboratoří vhodné pro mikrovlnné trouby s minimální vnitřní výškou 187mm a vnitřní šířkou a hloubkou 280 mm vhodný pro většinu komerčně dostupných kojeneckých lahví a mikrovlnných trubek (500–1000 W)