LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Omlazující báze pod make-up se zlatem (Gold Anti-Wrinkle Base) 20 ml


Dermacol Omlazující báze pod make-up se zlatem (Gold Anti-Wrinkle Base) 20 ml
Zlatá báze pod make-up vaši pokožku dokonale vyhladí a zmatní. Jedinečná receptura zlata a Kalpariane vyplňuje vrásky, linky a póry a podporuje celodenní zářivý vzhled pleti.

261 CZK

krasa.cz


Koupit za 261 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.9.2024 261

Podobné produkty



288 CZK  5% 

Dermacol Gold, 20 ml, Podkladové báze pro ženy, O dokonalém vzhledu vaší pleti po celý den nerozhoduje pouze make-up. Důležitou roli hraje také základ, který nanášíte na pleť jako první. Podkladová báze Dermacol Gold pleť dokonale vyhladí a ideálním způsobem ji tak připraví na další kroky líčení. Vytvoří na ní rovnoměrný podklad, což nejenže usnadní aplikaci make-upu, ale také pomůže prodloužit jeho výdrž. Umožní vám tak dosáhnout perfektního líčení, ať už se rozhodnete pro jakýkoli styl. Posuňte své líčení na novou úroveň a dosáhněte s vaším oblíbeným make-upem ještě lepších výsledků díky této podkladové bázi. Vlastnosti: vyhlazuje vrásky projasňuje zvyšuje odolnost líčení zabraňuje rozmazání líčidel produkt je hypoalergenní Jak používat: Rovnoměrně a důkladně rozetřete. Poté aplikujte make-up.

245 CZK

Dermacol Gold anti wrinkle make-up base s výtažkem z mořské řasy vyhlazuje pleť a dodává jí pružnost a jas. Zabraňuje usazování make-upu, fixuje líčení a zvyšuje jeho odolnost.