LevnoBot.cz
Přidat obchod

CANPOL BABIES Kousátko dřevěno-silikonové kormidlo


CANPOL BABIES Kousátko dřevěno-silikonové kormidlo
Dřevěno-silikonové kousátko je perfektním řešením při prořezávání zoubků. Je vyrobeno z přírodního bukového dřeva a bezpečného silikonu. Kombinace materiálů různé tvrdosti a textury přinese úlevu miminku při prořezávání zoubků, pomocí kousání a masírování bolavých dásní. Kousátko je lehké a praktické, což usnadňuje uchopení a pohodlné vkládání do úst.

204 CZK

Feedo.cz


Koupit za 204 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.9.2024 203

Podobné produkty



300 CZK  4% 

canpol babies Teethers Wood-Silicone Rudder, 1 ks, Kousátka pro děti, Nejen hračka, která děti zabaví, ale také pomůcka, která pomáhá masírovat dásně a ulevovat jim od bolesti v období růstu zoubků. To je kousátko canpol babies Teethers Wood-Silicone Rudder v hravém designu, které se skvěle drží i v malých dětských ručičkách. Vlastnosti: pomáhá ulevovat od bolesti dásní v období růstu zubů materiál je odolný proti prokousnutí kousátko je lehké dobře se drží v malých dětských ručičkách vhodné na cestování

299 CZK  25% 

Dřevěno-silikonové kousátko KORMIDLO je perfektním řešením při prořezávání zoubků. Je vyrobeno z přírodního bukového dřeva a bezpečného silikonu.