LevnoBot.cz
Přidat obchod

LOVI Řetízek na dudlík Night&Day holka


LOVI Řetízek na dudlík Night&Day holka
Vaše dítě se nikdy nerozloučí se svým oblíbeným dudlíkem? Nezapomeňte zakoupit řetízek na dudlík LOVI, který zabrání ztrátě pokladu dítěte. Řetízek na dudlík LOVI má velmi praktický a pevný klip, který umožňuje bezpečné a stabilní připevnění dudlíku k oblečení dítěte. Chrání dudlík před znečištěním nebo ztrátou. Bezpečný, zaoblený tvar také eliminuje riziko poškrábání nebo zranění vašeho dítěte. Držák na dudlík LOVI neobsahuje BPA. Podrobnosti: Řetízek na dudlík- chrání dudlík před ušpiněním nebo ztrátou Univerzální – možné použít pro všechny typy dudlíků Pevný klip – praktický a trvanlivý mechanismus zajišťuje bezpečné připojení na oblečení miminka Bezpečný tvar – zaoblený tvar eliminuje riziko poškrábání nebo jiného poranění Neobsahuje BPA. Doporučený věk 0m+

139 CZK

Feedo.cz


Koupit za 139 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.9.2024 139

Podobné produkty



139 CZK  0% 

LOVI NIGHT&DAY Girl, 1 ks, Klipy na dudlíky pro děti, Krásný doplněk pro miminka, která používají dudlík, a praktický pomocník pro rodiče, kteří ho nechtějí stále sbírat ze země. Klip na dudlík LOVI NIGHT&DAY Girl slouží k připevnění dudlíku k dětskému oblečení. Snadno se připíná i odepíná, a navíc má hravý design, který bude děti bavit. Vlastnosti: bezpečné připevnění dudlíku k dětskému oblečení chrání dudlík před ušpiněním nebo ztrátou má zaoblené kraje barevné provedení, které oživí dětské oblečení Jak používat: Jednu stranu připevněte k dudlíku, druhou k dětskému oblečení či kočárku. Klip na dudlík není hračkou, nenechávejte proto miminko bez dozoru.

139 CZK

Vaše dítě se nikdy nerozloučí se svým oblíbeným dudlíkem? Nezapomeňte zakoupit řetízek na dudlík LOVI, který zabrání ztrátě pokladu dítěte. Řetízek na dudlík LOVI má velmi praktický a pevný klip, který umožňuje bezpečné a stabilní připevnění dudlíku k oblečení dítěte.